trouwen en een huwelijksfeest

Iedereen wil trouwen in 2021

Waren jullie van plan in 2020 te trouwen en een geweldig bruiloftsfeest te organiseren, voor vrienden en familie, met alles erop en eraan?

De coronacrisis heeft er anders over beslist. Bijna alle trouwlustigen hebben hun plannen tot in 2021 opgeborgen. Want hopelijk is in dat jaar alles achter de rug.

Hoe moet het nu verder voor jullie als aanstaande bruid en bruidegom?

Als het huwelijksbootje is blijven drijven, is het tijd om er binnenkort in te stappen. Dat gevoel leeft bij veel aanstaande trouwers. Want bij Hof van Nazareth krijgen we de ene telefoon na de andere binnen. Veel trouwers beginnen nu al voor 2021 hun feestzaal vast te leggen.

Daarom een goede raad ook voor jullie …

Maak nu werk van je trouwfeest in 2021

Wacht niet te lang voor je trouwfeest in 2021, want iedereen – of toch bijna iedereen – wil volgend jaar in het huwelijksbootje stappen.

Zoek je een zaal voor een trouwfeest in de provincie Antwerpen, dan zit je bij Hof van Nazareth goed. Bij ons in Lier – mooi gelegen tussen de steden Antwerpen en Mechelen – vind je niet één bruiloftzaal maar wel drie feestzalen voor je huwelijk.

Een feestzaal voor je trouw kies je niet zomaar. Het wordt de mooiste dag van jullie leven en dan ga je niet de eerste de beste trouwzaal huren.

Zeker in 2021, want je organiseert maar beter een knaller van een huwelijksfeest.

Op een geweldige plaats, met lekker én genoeg eten en drinken voor iedereen, en vol sfeer en ambiance – zodat zelfs het meest kritische familielid zal moeten toegeven dat dit trouwfeest er eentje was om nooit meer te vergeten.

Slimme trouwers kiezen nu de beste feestzaal

Weet je trouwens dat je bij Hof van Nazareth in Lier alles vindt wat je romantische hartje nodig heeft voor een geslaagd trouwfeest?

Magistrale tuinen met flamingo’s en een koivijver, drie verschillende zalen, rustig gelegen en ruime parking.

Door jouw keuze voor een gastvrije trouwlocatie voelt iedereen zich thuis op je feest. En we hebben alles in huis om jouw huwelijksfeest een hedendaags tintje te geven. Kijk maar even naar onze foodtrailer.

2021: een goed jaar om te trouwen

Als 2021 een goed jaar om te trouwen is, dan is 2020 een goed jaar om je trouwzaal te reserveren. Kom daarom eens vrijblijvend kijken bij Hof van Nazareth in Lier. We hebben drie zalen voor je trouwfeest, ook een kleine trouwzaal. Wil je komen kijken naar een van de meest romantische trouwlocaties van Vlaanderen?

  1. Laat je naam, e-mail en telefoonnummer achter.

  2. Dan nodigen we je uit voor een bezoekje ter plaatse. Volledig vrijblijvend, zonder enige verbintenis. Maar zo weet je al wat Hof van Nazareth in Lier te bieden heeft aan trouwers.

  3. Je krijgt bij je bezoek de omgeving en de zalen te zien. En ook krijg je dan een kijkje op de dagen die in 2021 nog vrij zijn, de keuze uit de zalen, de feestformules, onze foodtrailer, enzovoort. Kom eens langs, kijken kost niets.
welkom op onze trouwlocatie

Wil je meteen zeker zijn van je trouwzaal?

Bel ons nu en we bekijken meteen of jouw gedroomde datum nog vrij is.

Of wil je nu al antwoorden op je vragen?

Lees onze veelgefeeste vragen over veelgevraagde feesten.

trouwen in open lucht

Ja, wij willen langskomen

Vrijblijvend een bezoek brengen aan Hof van Nazareth, dat doen we!

Neem contact met ons op om een dag en uur vast te leggen.

Hof van Nazareth bv
BE 0821.862.687

Nazaretdreef 101
2500 Lier

Philippe Lafortune
03 480 85 58
info@hofvannazareth.be